چارچوب به حداقل رساندن پشیمانی

می‌دانستم که وقتی ۸۰ ساله شدم، از این که این کار را امتحان کردم پشیمان نخواهم شد. قرار نبود از تلاش برای مشارکت در این چیزی که اینترنت نامیده میشد و فکر می‌کردم واقعاً یک معامله بزرگ خواهد بود، پشیمان شوم. من می‌دانستم که اگر شکست بخورم از آن پشیمان نخواهم شد، اما می‌دانستم چیزی که ممکن است از آن پشیمان شوم، تجربه نکردن آن است. – جف بزوس

I knew that when I was 80 I was not going to regret having tried this. I was not going to regret trying to participate in this thing called the Internet that I thought was going to be a really big deal. I knew that if I failed I wouldn’t regret that, but I knew the one thing I might regret is not ever having tried. – Jeff Bezos

چارچوب به حداقل رساندن پشیمانی به شما کمک می کند تا خودتان را در آبنده تصور کنید، و از آنجا به عقب برگردید و تصمیم فعلی خود را ببینید و تصمیمات سخت را اتخاذ کنید. این چارچوب به شما کمک می کند شغل خود را ترک کنید و چیزی را که در ۲.۵ سال گذشته به آن فکر کرده‌اید، بسازید.

مطالب مرتبط:


به نظر می‌رسد این چارچوب که خلاصه آن این است: شما فقط یکبار زندگی می‌کنید (YOLO, or ‘You Only Live Once’)، یکجور FOMO است و در نتیجه مخالف آرامش و لذت از دست دادن (JOMO)

2 دیدگاه دربارهٔ «چارچوب به حداقل رساندن پشیمانی»

  1. محمد

    بگذریم از اینکه ترجمه اش خیلی ماشینی و نا مفهومه. ولی جف بزوس که این حرف رو میزنه، تو آمریکا زندگی کرده و استارت آپش رو راه انداخته. آیا میشه شرایط آمریکا و ایران رو با هم مقایسه کرد؟ اونجا سرزمین فرصتهاست و اینجا سرزمین حسرتها.

  2. ابوالفضل آهنی

    سلام آقا محمد. در مورد ترجمه حق با شما بود، ممنون از تذکرتون، تا جاییکه تونستم اصلاحش کردم.
    در خصوص قسمت دوم صحبتتون، والله خیلی به فکر فرو رفتم. به طور خلاصه تا حدی موافقم و تا حدی مخالف. دیدم اگر سریعا پاسخ بدم، احتمالا این پاسخ از روی همدلی نخواهد بود. بنابراین فعلا در نوشته زیر یک کتاب و یک فیلم رو معرفی کردم، تا شما هم اونها رو ببینید / بخونید و کمی بیشتر در مورد این موضوع فکر کنید.
    https://recomendo.ir/5376/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا