لینک‌های هفته ۶

فارسی:

  1. قابلیت تشخیص بیش از ۵۰ نوع سرطان با یک آزمایش خون – ایرنا – محققان موفق به طراحی یک آزمایش خون شده‌اند که با استفاده از هوش مصنوعی قادر به تشخیص بیش از ۵۰ سرطان با تعیین محل آن و با دقت بالاست. این آزمایش خون توسط محققان موسسه تحقیقات سرطان دینا – فاربر و کلینیک مایو در آمریکا و با بررسی و مطالعه هزاران شرکت‌کننده صورت گرفته است. محققان ادعا می‌کنند این آزمایش قادر به تشخیص سرطان‌هایی است که فاقد روش‌های استاندارد غربالگری هستند؛ بنابراین با تشخیص زودهنگام، احتمال موفقیت درمان و نرخ بقا افزایش می‌یابد.
  2. انبارهای حومه تهران برای اثاث خانه‌ها – عصر ایران – انبارهای بزرگ در حاشیه تهران؛ کانتینرهای آهنی که در سال‌های اخیر و بخصوص در زمانه کرونا به محل نگهداری اسباب و اثاثیه زندگی‌ها و کسب و کارهای به انتها رسیده بدل شده‌اند. شبیه صحرای محشر است انگار؛ یک کویر خشک و بی‌آب و علف. با ردیف کانتینرهای بزرگ آهنی که آرام و رام روی همدیگر سوارند؛ سبز، آبی، قرمز، زرشکی، طوسی؛ بی‌هیچ نور و بی‌هیچ ‌روزنه‌ای. اینجا نشانی از امید نیست و «طفلی به نام شادی، دیریست گم شده‌ست».
  3. سه استراتژی اثربخش برای نجات صنعت آلومینیوم کشور – دنیای اقتصاد – بدون شک، غفلت از استراتژی تامین بوکسیت، به روند تولید آلومینیوم کشور لطمه می‌زند و بی‌توجهی به تکمیل زنجیره تولید و صنایع پایین‌دستی نیز، تاثیر نامطلوبی بر سودآوری شرکت‌های آلومینیومی ‌به‌جا می‌گذارد. بر این اساس، مدیران صنعت آلومینیوم کشور، با سه چالش اساسی روبه‌رو هستند.
  4. فرآیندکاوی (Process mining) چیست و با چه چالش هایی همراه است؟ – شبکه
  5. معرفی Android App Bundle؛ گوگل استفاده از فرمت APK را کنار می گذارد – تک فارس – البته چند سالی بود که گوگل امکان باندل کردن برنامه ها رو فراهم کرده بود و دلایل خوبی هم برای اینکار ارائه شده، ولی  نکته قابل توجه زمان‌بندی گوگل برای معرفی این فرمت جدید تنها چند روز پس از معرفی ویندوز ۱۱ هست؛ همنوطور که هفته قبل اعلام شد، ویندوز ۱۱ می‌تواند اپلیکیشن‌های اندرویدی با فرمت APK را به صورت سایدلود نصب کند.
  6. معرفی «ماتریس کارآفرینی شرکتی» : ۴ روش برای نوآوری در کسب‌وکار – دنیای اقتصاد – منبع: european business review – روش نوآوری در سال‌های اخیر چه تغییراتی کرده است؟ ما تقریبا ۲۰ مصاحبه نیمه‌ساختاریافته با مدیران ارشد شرکت‌های مختلف (از شرکت‌های بزرگ بین‌المللی گرفته تا استارت‌آپ‌ها) انجام دادیم. براساس یافته‌ها، چارچوبی تدوین کردیم که آن را «ماتریس کارآفرینی شرکتی» می‌نامیم و می‌تواند مدیران را در سازماندهی فعالیت‌های نوآوری کمک کند. از آنجا که نوآوری‌ها می‌توانند «داخلی/ بیرونی» و «هدفمند/ تحول‌آفرین» باشند، با ترکیب این چهار عامل به یک ماتریس می‌رسیم که انواع نوآوری‌ها را برای ما روشن می‌سازد.

انگلیسی:

  1. آیا آینده کشاورزی در اقیانوس است؟ – پادکست فریکونومیکس
  2. بازگشت به دفتر را فراموش کنید، وال استریت ژورنال – با کنار رفتن ابرهای همه‌گیری کرونا، درصد آمریکایی‌هایی که کارفرمایان سابقشان را برای فرصت های جدید ترک می‌کنند در بالاترین سطح در بیش از دو دهه گذشته است.
  3. نوآوری برهم زننده در کلاس درس و فرای آن – پادکست Spark – قسمت اول پادکست با آقای جاستین ریچ، استاد دانشگاه MIT و نویسنده کتاب Failure to disrupt: why technology alone can’t transform education
  4. شرکت 2U، پلتفرم آموزش آنلاین و رایگان edX (ایجاد شده توسط MIT و هاروارد) را به مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار تصاحب می‌کند – واشنگتن پست
  5. ساخت Slack UI با HTML5 ، CSS3 و JavaScript خالص: قدرت CSS Grid و Flexbox
  6. کاریکاتور آخرین اجلاس G7 وایرال میشود – گلوبال تایمز چین – حنگ سرد جدید

کاریکاتور آخرین اجلاس G7

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا