هر از چند گاهی محصولی انقلابی معرفی میشود که میتواند همه چیز را تغییر دهد. شما باید خیلی خوش شانس باشید که بتوانید در تمام زندگی کاری خود بر روی ساخت یکی از این محصولات انقلابی کار کنید. اپل بسیار خوش شانس بوده که تا کنون توانسته چند مورد از این تجهیزات انقلابی را به جهان معرفی کند. ما در سال ۱۹۸۴ مکینتاش را معرفی کردیم که نه تنها اپل را تغییر داد، بلکه باعث تغییر در صنعت رایانه ها شد. در سال ۲۰۰۱ ما اولین آیپاد را معرفی کردیم که نه تنها شیوه گوش کردن به موسیقی را متحول کرد، بلکه تمام صنعت موزیک را نیز دگرگون ساخت. امروز ما سه محصول انقلابی دیگری را معرفی خواهیم کرد. اول یک آیپاد جدید با نمایشگر لمسی بزرگتر، دوم یک تلفن همراه و سوم دستگاهی برای تعامل با اینترنت. اما این سه دستگاه از هم مجزا نیستند و در واقع همه آنها در یک دستگاه کنار هم قرار گرفته اند. ما برای آن اسم آیفون را انتخاب کرده ایم.اپل امروز تلفن های همراه را از نو اختراع خواهد کرد.
این ها جملاتی بودند که حدود ۱۳ سال پیش، در ۹ ژانویه ۲۰۰۷ توسط استیو جابز برای معرفی دستگاهی گفته شدند که به راستی توانست صنعت تلفن های همراه را متحول کند. آیفون انقلابی در تولید گوشی های موبایل بود و حتی اگر مخالف اپل باشید هم نمی توانید این نکته را انکار کنید. با دیدن این ویدئو بدون شک روزهایی را به یاد خواهید آورد که اپل قدرت بی رقیب در ساخت گوشی های موبایل در جهان بود و هیچ شرکتی توانایی نزدیک شدن به جایگاه آنها را نداشت. احتمالا مدیران اپل با دیدن این ویدئو آهی از ته دل خواهند کشید و روزهای خوش گذشته با استیو جابز را مرور خواهند کرد.
استیو جابز در آن روز پیش از اینکه روی صحنه گوشی آیفون را نشان حضار بدهد، مقدمهسازی کرد و برای کاربران از سه دستگاه با عملکردهای خیلی کاربردی و جالب که انقلابی در حوزه تکنولوژی ایجاد میکند، سخن گفت: اول یک دستگاه آیپاد (iPod) با صفحه نمایش لمسی، دوم، یک موبایل که تحول عظیمی در صنعت گوشیهای هوشمند ایجاد میکند و سوم، یک دستگاه همراه که به اینترنت متصل میشود. او بعد از توصیف این ویژگیها و آسایشی که برای کاربران به همراه میآورند، دستگاه آیفون را معرفی کرد و معلوم شد که در واقع تمام آن قابلیتها متعلق به همین یک دستگاه هستند. این موضوع در آن زمان دستاورد بزرگی بود.
پیشنهاد میکنیم ویدئوی جالب معرفی اولین آیفون توسط استیو جابز فقید را از دست ندهید.
تو یوتیوب میگشتم که این ویدئوی ۱۴ دقیقه ای رو دیدم و با خودم گفتم چقدر نکته داره. دیدم تو آپارات کیفیت HD این فیلم رو نداره، دانلود کردم و گذاشتم آپارات تا کسایی که فیلترشکن ندارن هم بتونن ازش استفاده کنن. حوصله نوشتن متن هم نداشتم، و متن رو از اینجا و اینجا برداشتم.